Ferm Living Koala Wallpaper, Dark Green
Ferm Living Koala Wallpaper, Dark Green
Børnetapet til børneværelset med søde og pelsede koalaer i en mørk grøn. Tapet er designet med små nuttede koalaebjørne, der klatre op og ned af træet. Med dette tapet kan du forvandle børneværelset til en vild skov, hvor du kan sove og drømme om nye eventyr i junglen.

Mål: B: 53 x L: 1000 cm
Report: 53 cm
Farve: Mørk Grøn
Materiale: Wallsmart-kvalitet. Vandbaserede farver
Plejeanvisning: Aftørres med fugtig klud
Vis mere
Vis mindre

Ferm Living Koala Wallpaper, Dark Green

Før DKK 549,00
DKK 439,20
Spar DKK 109,80
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 20-10-2019.
   3-5 dages leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0