Ferm Living køkkenrulleholder
Ferm Living køkkenrulleholder
Kombinationen af marmor og messing er en klassiker i alle Ferm Living's kollektioner, og med denne køkkenrulleholder får du et elegant stykke tilbehør til dit køkkenbord eller spisebord. Det slanke skaft er fremstillet af sværtet messing og monteret på et underlag af solid sort marmor.

Farve: Black
Størrelse: Ø: 14 x H: 32 cm
Materiale: Brass with black patina and black Indian Selvara marble
Plejeanvisning: Wipe with a damp cloth
Vis mere
Vis mindre

Ferm Living køkkenrulleholder

Før DKK 349,00
DKK 279,20
Spar DKK 69,80
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 24-11-2019.
   1-2 dages leveringstid
Antal
Andre har også købt
Ferm Living Toiletrulleholder, Sort
Ferm Living Toiletrulleholder, Sort Før DKK 199,00
DKK 159,20
Info/køb
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0