Ferm Living krog i støbejern m/ terrazzo print, stor
Ferm Living krog i støbejern m/ terrazzo print, stor
Ferm Living krog i støbejern m/ terrazzo print, stor
Krog i støbejern med terrazzo print i enklet design. Krogen kan bruges til væggen eller som greb på en skabslåge. Den udsmykker i sig selv og forvandler eksempelvis dine skabslåger og giver en særlig stemning.

Ferm Living har lavet en serie med forskellige kroge og knager, som sammen kan udskykke dit hjem. De har alle en klassisk æstetik med materialer som støbejern, halvædelsten, marmor og messing.

Brug dem sammen og eksperimenter med at blande de forskellige størrelser og materialer.

Farve: Prikket
Mål: Ø: 5 cm x D: 2,5 cm
Materiale: Støbejern
Plejeanvisninger: Tørres af med fugtig klud

Der medfølger skrue og rawplug
Vis mere
Vis mindre

Ferm Living krog i støbejern m/ terrazzo print, stor

DKK 129,00
   1-2 dages leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0