Ferm Living lysestage -  Arch
Ferm Living lysestage -  Arch
Ferm Living lysestage -  Arch
Fin og enkel lysestage fra ferm LIVING. Lysestagens form er skulpturel og de udfræsede linjer i lysestagens overflade er karakteristisk ved en smuk fornemmelse af dybde. Den solide lysestage er i messing og har plads til to lys.

Brug lysestage som dekoration på spisebordet i din stuen og skab til en hyggelig belysning til aftens gæster. Du kan også bruge lysestagen som en skulptur i sammenhæng med smukke vaser og planter. Lysestagen fås i to farver, en grafisk sort og en klassisk messing.

Farve: Messing og sort
Mål: B: 13 x H: 8 D: 2,8 cm
Materiale: Massiv messing med mat overflade
Plejeanvisning: Tør den af med en våd klud og puds den efter behov.
Vis mere
Vis mindre

Ferm Living lysestage - Arch

Før DKK 699,00
DKK 559,20
Spar DKK 139,80
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 12-11-2019.

   Ikke på lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0