Ferm Living plaid, beige
Ferm Living plaid, beige
Dekorative plaid med grafisk mønster i uld/bomuld kvalitet fra Ferm Living. Ferm Livings plaid er dekorativt i sofaen med de fine farver og grafiske mønster. Tæppet hygger og skaber varme på de kolde aftner i sofaen.

Tæppet/plaiden er fås i beige og grå, begge med et grafisk mønster med frynser.  Beige med bordeaux, orange og blå og grå med nuancer i mørk og lys grå.

Mål: L: 180 cm x B: 130cm
Materiale: Uld 50%, Bomuld 50%
Farve: Beige med bordeaux, orange og blå.

Se relaterede varer
Vis mere
Vis mindre

Ferm Living plaid, beige

Før DKK 1.199,00
DKK 999,00
Spar DKK 200,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   1-2 dages leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0