Ferm Living plant box, round
Ferm Living plant box, round
Ferm Living plant box, round
Ferm Living plant box, round
Ferm Living plantekasse i rund med rundt metalstel.

Ferm Living kan bruges til dekoration i hele huset, som midlertidig opbevaring i gangen. Ferm Living plant box i rund er velegnede til blomster, planter, pyntegenstande - eller måske lidt af hvert. Fyld dem med smukke blomster i fine vaser eller grønne planter i grove lerpotter og se, hvordan kontrasten mellem designet og de ting, du tilføjer, skifter.

Plantekassen har en elegant og tidløs æstetik, og designet rummer en interessant kontrast mellem den helt rund massive kasse på toppen og ben i samme runde geometrisk form men kun konturen.

Farve: sort, rød brun, mørke grøn og lysegrå
Str.: Ø 40 cm x H 50 cm
Materiale: Pulverlakeret metal

Du kan omdanne bruge plantekassen til et fint bord, ved at bruge Ferm Living Wire Basket Top. Det er str. small Ø 40 cm som passer til. Se relaterede varer
Vis mere
Vis mindre

Ferm Living plant box, round

DKK 1.299,00

   Vælg variant for status
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0