Ferm Living Pujo Hanging Coat Rack, tøjstativ til ophæng
Ferm Living Pujo Hanging Coat Rack, tøjstativ til ophæng
Vi rydder op på vores lager og sælger Pujo Hanging Coat Rack i hvid til særpris. rullebord fejler absolut intet og er stadig i original emballage.

Pujo Hanging Coat Rack fra Ferm Living i et moderne design i sort. Pujo tøjstativ er til ophæng i loft, som giver et kunstnerisk møbel til rummet.

Brug tøjstativet som garderobe i din entré eller som i tøjopbevaring i soveværelset. Pujo tøjstativ leveres med forlængerstykke på 54 cm, så du kan justere hvor højt eller lavt det hænger.

Farver: Sort
Mål: B 120 x D: 8 x H: 57 cm
Materiale: Sprøjtet malet metal og sortmalede ask
Rengør med fugtig klud
Kommer med 54 cm forlængerstang 54 cm

Design: Studio Finna
Vis mere
Vis mindre

Ferm Living Pujo Hanging Coat Rack, tøjstativ til ophæng

Før DKK 1.499,00
DKK 1.198,00
Spar DKK 301,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   1-2 dages leveringstid
Antal
Relaterede varer
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0