Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Ferm Living Punctual reolsystem 2x2
Ferm Living Punctual reolsystem 2x2
Ferm Living Punctual reolsystem 2x2
Ferm Living Punctual reolsystem 2x2
Punctual reolsystem fra Ferm Living. Punctual er et reolsystem i høj kvalitet bestående af metalmoduler i forskellige højder. Reolen struktur er stærk og robust med designreferencer til det industrielle look. Alle hylderne har små huller i overfladen, som en detalje, der giver reolen et blødt og let udtryk.

Punctual kan bruges til alt fra bøger, kasser, sko og legetøj til køkkenudstyr, kunstværker og smukke planter. Modulsystemet er lev at udvide og designet er klassisk med potentiale til at vare hele livet.
Punctual er godt håndværk og tænkt til at blive brugt i hverdagen. Systemet er let at samle og skabt til at vokse med dig og dit hjem. Du kan bruge reolerne til alt fra bøger, kasser, sko og legetøj til køkkenudstyr, kunstværker og smukke planter. Modulsystemet er let at udvide og holdt i et levende og klassisk design med potentialet til at vare hele livet.


Farve: Lysegrå og mørkeblå
Mål: B: 186,2 x H: 55 cm x D: 42 cm
Materiale: Pulverlakeret metal
Plejeanvisning: Tørres af med fugtig klud
Samarbejde med Wild Horse Studio
Vis mere
Vis mindre

Ferm Living Punctual reolsystem 2x2

DKK 6.499,00

   Ikke på lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0