OBS: Grundet COVID-19 oplever vi desværre forsinkelser i vores leveringer og beder jer derfor om at have forståelse for uforudsete forsinkelser.

Ferm Living Punctual reolsystem 3x2

Før DKK 9.899,00
DKK 7.919,20
SparDKK 1.979,80
Ikke på lager
Punctual reolsystem fra Ferm Living. Punctual er et reolsystem i høj kvalitet bestående af metalmoduler i forskellige højder. Reolen struktur er stærk og robust med designreferencer til det industrielle look. Alle hylderne har små huller i overfladen, som en detalje, der giver reolen et blødt og let udtryk.

Punctual kan bruges til alt fra bøger, kasser, sko og legetøj til køkkenudstyr, kunstværker og smukke planter. Modulsystemet er lev at udvide og designet er klassisk med potentiale til at vare hele livet.
Punctual er godt håndværk og tænkt til at blive brugt i hverdagen. Systemet er let at samle og skabt til at vokse med dig og dit hjem. Du kan bruge reolerne til alt fra bøger, kasser, sko og legetøj til køkkenudstyr, kunstværker og smukke planter. Modulsystemet er let at udvide og holdt i et levende og klassisk design med potentialet til at vare hele livet.


Farve: Lysegrå og mørkeblå
Str: B: 278,3 x H: 55 cm x D: 42 cm
Materiale: Pulverlakeret metal
Plejeanvisning: Tørres af med fugtig klud
Samarbejde med Wild Horse Studio
#Completliving
Instagram Shop