Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Ferm Living Ripple vin glas, 2 stk. i Smoked Grey
Ferm Living Ripple vin glas, 2 stk. i Smoked Grey
Uanset om du bruger dem til en drink i haven eller til søndagsbrunchen, vil disse vinglas fuldende ethvert arrangement. De er mundblæste til deres karakteristiske form, der ligesom resten af serien har den særlige riflede overflade og geometriske silhuetter som gør glassene stabelbare. Kombiner glassene med de øvrige designs i Ripple-serien og servér din yndlings drik med stil.

Størrelse: Ø: 7.5 x H: 12.5 cm
Materiale: Mouth-blown glass
Volume: 27 cl. Registered design
Plejeanvisning: Dishwasher-safe
Vis mere
Vis mindre

Ferm Living Ripple vin glas, 2 stk. i Smoked Grey

DKK 299,00
   1-2 dages leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0