Ferm Living Sekki Pot, large
Ferm Living Sekki Pot, large
Ferm Living Sekki Pot, large
Ferm Living Sekki Pot, large
Fine og elegante Sekki-potter i stentøjs med en ru struktur i jordlige farver. Sekki-potterne kommer med en matchenede underskål, som hjælper planterne med at trives. Passer til Ferm Livings plant stand high.

Jordfarverne er følgende: Kul(charcoal), rust og karry(curry)

Farve: Kul, rust og karry
Str: H: 17,7 x Ø 15,7 cm
Materiale: Stentøj
Pleje: Skylles med lunkent vand
Vis mere
Vis mindre

Ferm Living Sekki Pot, large

DKK 349,00

   Vælg variant for status
Antal
Andre har også købt
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0