Ferm Living Stage Board Set - Rustic Grey
Ferm Living Stage Board Set - Rustic Grey
Ferm Living Stage Board Set - Rustic Grey
Ferm Living Stage Board Set - Rustic Grey
Smukt sæt med skærebrætter i asketræ fra Ferm Living. Skærebrætterne kommer i to forskellige størrelser med hul til ophæng og greb. Brug dem som skærebræt eller moderne serveringsbræt, når du inviterer til brunch eller middage. De er lavet af asketræ med en særlig lakering for at opnå det grå, rustikke look, der samtidig bevarer træet naturlige tekstur.

Farve: Rustik grå
Oval: L: 37 x B: 19,5 x H: 1,5 cm
Lang: L: 44 x B: 12 x H: 1,5 cm
Materiale: Lakeret asketræ

Plejeanvisning: Skyl af med varmt vand på begge sider
Tåler ikke opvaskmaskine
Vis mere
Vis mindre

Ferm Living Stage Board Set - Rustic Grey

DKK 599,00
   3-5 dages leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0