Ferm Living Still Life Gallery Box - Limited edition
Ferm Living Still Life Gallery Box - Limited edition
Ferm Living Still Life Gallery Box - Limited edition
Still Life Gallery Box fra Ferm Living. Æsken indeholder ni kunsttryk med en moderne fortolkning af klassisk stilleben i et begrænset opslag af 500 stk. De klassiske stilben består af illustrationer med abstrakte former og moderne farvenuancer med et strejf af metalliske detaljer. Brug illustrationerne hver for sig eller sammen på væggen eller stående på reolen i sammenhæng med planter, lysestager og fine glas.


Farve: Offwhite
Mål.: B: 22 x H: 3 x D: 33 cm
Materiale: Stofkasse med magnetlukning
300g Munken Cream - ubelagt papir
Plejeanvisninger: Rengør med en tør klud
Vis mere
Vis mindre

Ferm Living Still Life Gallery Box - Limited edition

DKK 999,00
   3-5 dages leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0