Ferm Living The Round Dorm hylde
Ferm Living The Round Dorm hylde
Ferm Living The Round Dorm hylde
Ferm Living The Round Dorm hylde
Rund hylde - The Round Dorm fra Ferm Living. Hylden er cirkelformet i træ med ophæng. Brug hylden til opbevaring af de små unikke legetøjsfigurer på børneværelset eller som dekoration på væggen til alle dine foretrukne små ting.


Mål: Diameter 55 cm - Dybde: 6,5 cm
Materiale: Bøg og birk krydsfiner med læder snor

Design af Ferm Living
Vis mere
Vis mindre

Ferm Living The Round Dorm hylde

DKK 999,00
   3-5 dages leveringstid
Antal
Relaterede varer
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0