Ferm Living Tufted Deco tæppe - Seahorse
Ferm Living Tufted Deco tæppe - Seahorse
Super fint dekorationstæppe med søhest motiv fra Ferm Living. Tæppet kan både bruges som gulvtæppe eller hænges på væggen. Brug det fine tæppe som dekoration på børneværelset og uanset om det er til væg eller gulv, så skaber det en undersøiske præg.

Farve: Multi
Mål: B: 34 x L: 86 cm
Materiale: Forside: 100% tuftet New Zealandsk uld. Bagside: 100% bomuld
Hånd-tuftet
Vægmontering løsning inkluderet
Pleje-/Vaskeanvisninger: Kun støvsugning
Vis mere
Vis mindre

Ferm Living Tufted Deco tæppe - Seahorse

Før DKK 749,00
DKK 599,20
Spar DKK 149,80
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 03-08-2019.
   3-5 dages leveringstid
Antal
Relaterede varer
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0