Finally it's Christmas again

Finally it's Christmas again

Finally it's Christmas again

Julen nærmer sig med hastige skridt og for en juleelsker som mig, er det svært ikke at lade sig friste. Jeg har udvalgt nogle af mine personlige julefavoritter hos Complet Living. De skønne designs er alle moderne og minimalistiske, men samtidig har de også et tvist af klassisk jul enten i form, materiale eller farve. Lad os bare komme i gang med gennemgangen.

Ferm Living Winterland julesok

Siden Ferm Livings første julekollektion har jeg altid haft et godt øje til de smukke, nordiske designs. Igen i år har Ferm Living designet smukke juletekstiler, blandt andet en stilren julesok med plads til gaver og overraskelser til dig selv eller den du holder af gennem december.

Ferm Living small Circle Candle Holder

Jeg bliver hos Ferm Living lidt endnu, for de kan altså bare noget ganske specielt når det kommer til julepynt. Den smukke runde lysestage i messing kan bruges året rundt og pyntes på al verdens måder alt efter sæson, blandt andet kunne det være den perfekte adventskrans gennem december. Selv ville jeg elske det enkle look.

Ferm Living julestjerne

Ferm Living lavede sidste år en moderne fortolkning af den klassiske juletræsstjerne - og den er altså igen i år blandt mine favoritter. Hvis vi selv indrettede med messing i december, så havde jeg uden tvivl købt denne  smukke og elegante stjerne. Stjernen er stilren og tidløs, derfor kan den findes frem år efter år.

House Doctor Dots juletræstæppe

Det jeg virkelig godt kan lide ved House Doctors juletræstæppe er, at det har to sider. Du kan altså forny looket under dit juletræ, alt efter hvilken side du synes matcher din jul. Den prikkede side på juletræstæppet matcher fint julesokken fra Ferm Living og ville med garanti blive den synlige side, hvis det skulle ligge under vores træ.

House Doctor gavemærkater

Prikken over i'et på den smukke og personlige gave er selvfølgelig et kort hvor der står hvem gaven er til, og ikke mindst hvem den er fra. Jeg fortsætter i guld-temaet og derfor har jeg udvalgt de smukke gavemærkater fra House Doctor i guld med små fine noter på forsiden, de fås også i sølv og vil med garanti få modtageren til at følge sig speciel.


Men ...

Ingen jul uden et nytår der er på vej. Derfor kunne det jo være perfekt, hvis der gemte sig et sæt Crispy Celebration champagneglas fra Frederik Bagger under juletræet i år. Smukkere måde kan man da ikke skåle 2017 ind på vel?
#Completliving
Instagram Shop