Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands

Fragt & levering

Fragt

Completliving.dk leverer kun til postadresser i Danmark.
Varerne sendes med enten fragtmand, Post Danmark, GLS eller egen bil.

Completliving.dk leverer dine varer fragtfrit, og der bliver derfor ikke pålagt et fragtgebyr.

I nogle tilfælde sendes din bestilling over flere omgange, hvis din ordre indeholder varer med forskellige leveringstider. Sendes der med fragtmand, leveres der til først fremkommelige dør - bor du eksempelvis i etageejendom, anses varen som leveret ved hoveddøren.

Levering

Hos Completliving.dk bestræber vi os på en hurtig levering. Vi afsender oftest varerne fra centrallagre, da dette mindsker vores udgifter samt sikrer en hurtigere levering. På alle varer i shoppen kan du se den forventede leveringstid i hverdage regnet fra først kommende hverdag kl. 9.00. Dette er den leveringstid, vi har fået oplyst af producenterne som normal ekspeditionstid.

Vi forsøger altid at levere hurtigst muligt, og har du bestilt varer med forskellige leveringstider eller fra forskellige producenter og leverandører, kan delleveringer forekomme.
Alle lagervarer leveres inden for 1-3 dage.

Nogle varer produceres eller bestilles først fra udlandet efter ordreafgivelse. Derfor står der også længere leveringstid ved varen. Skulle det ske, at vi ikke kan levere inden for den angivne tid, modtager du besked herom af Completliving.dk.

Er varerne ikke modtaget inden for den angivne tid uden, at du er blevet informeret herom, bedes du kontakte vores kundeservice. Der ydes ingen kompensation ved forsinket og/eller forkert varelevering.

Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0