Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Frederik Bagger duftlys, Fresh Jasmine
Frederik Bagger duftlys, Fresh Jasmine
Dette luksuriøse stearinlys udsender en fabelagtig jasmin duft. Den hvide blomst er et symbol på renhed og kærlighed. Duften har en afslappende virkning og vil inspirere dig til at slappe af. Lyset er lavet af naturlige voks fra soja og rapsolie. Voksen smelter jævnt og er kendt for at være ren og langvarig.

Brændstid: 55+ timer
Naturlig voks
Vægt: 250 g
Diameter: 8,5 cm / Højde: 11 cm (25 cl)
Vis mere
Vis mindre

Frederik Bagger duftlys, Fresh Jasmine

Før DKK 399,00
DKK 159,20
Spar DKK 239,80
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   Udsolgt vare kan ikke bestilles
Andre har også købt
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0