House Doctor By dug
House Doctor By dug
House Doctor By dug
Fin og elegant dug i hør fra House Doctor. Dugen gør dit spisebord ekstra fint når du har gæster med en smuk dug. By fra House Doctor er en lækker dug fremstillet i 100% hør, der vil skabe hyggelig stemning og give dit spisebord personlig stil.

Dugen fås i to farver, lysegrå og grå, der passer til de fleste indretninger. Brug dugen ved højtidlige lejligheder, som jul, påske og fødselsdag eller blot når du har gæster som du vil hygge lidt ekstra om.

Dugen kan vaskes ved 60 grader.

Dugen fås i lysegrå og grå

Mål: L: 250 cm. B.: 140 cm.
Materiale: Hør
Vaskeanvisning: 60 grader
Vis mere
Vis mindre

House Doctor By dug

Før DKK 800,00
DKK 640,00
Spar DKK 160,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 22-09-2019.

   Ikke på lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0