House Doctor By servietter, 4 stk.
House Doctor By servietter, 4 stk.
House Doctor By servietter, 4 stk.
Fine og elegante servietter i hør fra House Doctor. Servietterne gør dit spisebord ekstra fint sammen med matchende dug. By stof servietter fra House Doctor er fremstillet i 100% hør, der skaber hyggelig stemning og give din borddækning personlig stil. Kommer i en pakke a 4 stykke servietter.

Servietterne fås i to smukke farver, lysegrå og grå, der passer til de fleste indretninger. Brug servietterne ved højtidlige lejligheder, som jul, påske og fødselsdag eller blot når du har gæster som du vil hygge lidt ekstra om.

Servietterne kan vaskes ved 60 grader.

Servietterne fås i lysegrå og grå

Mål: L: 45 CM, B: 45 CM
Materiale: Hør
Vaskeanvisning: 60 grader

Passer til House Doctor dug i 100% hør. Se relaterede varer
Vis mere
Vis mindre

House Doctor By servietter, 4 stk.

DKK 240,00

   Vælg variant for status
Antal
Relaterede varer
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0