House Doctor Cuvee vinkøler
House Doctor Cuvee vinkøler
Fin vinkøler Cuvee fra House Doctor.

Hold dine drikkevarer kølige hele sommeren på ganske elegant vis. Cuvee fra House Doctor er en cool vinkøler fremstillet i aluminium. På fronten af vinkøleren er der indgraveret "Champagne", som et fint touch. Vinkøleren har et rustik look, der passer godt ind i et hvert moderne borddækning.

Mål:
DIA: 23 CM, H: 30 CM

Materiale:
Aluminium

Tåler vaskemaskine og kan anvendes ude og inde.
Vis mere
Vis mindre

House Doctor Cuvee vinkøler

DKK 640,00
   7-10 dages leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0