House Doctor DIY loftlampe m/glaskugler
House Doctor DIY loftlampe m/glaskugler
Fin og sjov anderledes lampe ved navn DIY fra House Doctor. Lampen har et legende look med en udformet hvor 12 transparente glaskugler danner lampen. Lampen samler du til en flot og moderne lampe.

DIY lampen passer smukt ind i et hvert moderne hjem og kan eksempelvis bruges som hyggebelysning i et hjørne i stuen eller i entréen. Lampen leveres i et flot samlesæt med ledning og glaskugler.

Mål: Ø: 23 cm, h: 25 cm.
Samlet mål: H.: 48 CM, B.: 30 CM
E27
Vis mere
Vis mindre

House Doctor DIY loftlampe m/glaskugler

Før DKK 870,00
DKK 696,00
Spar DKK 174,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 22-09-2019.
   Forudbestilling: slut april 2019
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0