House Doctor Harmony Poem Kabinet
Kabinet Poem opbevaringsskab fra House Doctor. Poem er skabet til entréen eller garderoben, hvor du kan opbevarer gæsternes overtøj, sko og paraplyer m.m. Poem skabet er i askefinér og asketræ med glaslåger, fem hyldepladser og en bøjlestang med plads til skjorter, kjoler og overtøj.

L: 120 cm, B: 55 cm, H: 210 cm
Askefinér og asketræ
Vis mere
Vis mindre

House Doctor Harmony Poem Kabinet

Før DKK 17.250,00
DKK 13.800,00
Spar DKK 3.450,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 20-10-2019.
   3-5 dages leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0