Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
House Doctor Hood pendel lampe i grå
House Doctor Hood pendel lampe i grå
House Doctor Hood pendel lampe i grå
Hood pendel lampe fra House Doctor i smuk og elegant design igrå glas. Lampen er dekorativ lavet i et minimalistisk og enkelt udtryk, der vil passe ind i de fleste indretninger. Pendel lampen giver en fin atmosfære til rummet. Lampen kan hænge over spisebordet, øen i køkkenet, i stuen eller på værelset. Lampen vil til alle tider give et godt lys og en smuk lampe.

Mål: dia.: 22,5 cm. h.: 25 cm.
E27
Vis mere
Vis mindre

House Doctor Hood pendel lampe i grå

DKK 740,00
   1-2 dages leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0