House Doctor kurv til badet t/ophæng
House Doctor kurv til badet t/ophæng
Elegant kurv til badeværelset i børst messing fra House Doctor.

Kurven Bath fra House Doctor, er en stilfuld opbevaringskurv til dit badeværelse. Kurven kan med fordel hænges på væggen eller stilles på bordet i badeværelset. Kurven er fremstillet i børstet stål og har et eksklusivt messinge look, der tilfører dit badeværesle en varm og hyggelig stemning.

Mål:
L: 28 CM, B: 11 CM, H: 9.5 CM

Fås også i messing
Vis mere
Vis mindre

House Doctor kurv til badet t/ophæng

DKK 350,00
   7-10 dage leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0