Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
House Doctor Opal loftlampe, 22 cm
House Doctor Opal loftlampe, 22 cm
House Doctor Opal loftlampe, 22 cm
Elegant og smuk loftlampe fra House Doctor. Opal loftslampe er lavet af glas og gyldent metal. Designet er stilrent og enkelt. Lampen har skønne messing detaljer, der i sammenhæng med den ovale glaskugle, giver med et klassisk look. Loftslampen fungerer både som lyskilde og som smuk dekoration i hjemmet.

Loftslampen kan bruges i de fleste rum i hjemmet - blot lad din fantasi frit spil. Brug den eventuelt i entréen, over spisebordet eller i et hjørne af stuen og skab et fantastisk og unikt lys i indretningen.

Farve på glaskugle: Hvid og grå

Mål: dia.: 22/17 cm, h.: 35 cm.
CE mærkning
Materiale: Glas og metal
Vis mere
Vis mindre

House Doctor Opal loftlampe, 22 cm

DKK 850,00

   Ikke på lager
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0