House Doctor Simple hylde
House Doctor Simple hylde
Simple hylde i hvid fra House Doctor. Vi tømmer vores lager og sælger derfor denne reol til en særlig pris. Hylden fejler absolut intet og er stadig i original emballage.

Hylden er perfekt som opbevaringsplads til bøger og småting. Den skønne Simple-reol både praktisk og i et skønt design, som passer ind i ethvert moderne hjem. Reolen er med til at skabe hygge og kan også bruges på et kontor til kontorartikler eller i dit køkken til kogebøger, krydderier og kopper.

Mål: 60X15 CM, H.: 50 CM

1. stk haves.
Hylden returneres ikke og byttes ikke.
Vis mere
Vis mindre

House Doctor Simple hylde

DKK 1.139,00
   1-2 dages leveringstid
Antal
Relaterede varer
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0