House Doctor Star lysestage, gold
Star lysestage fra House Doctor. Lysestagen er designet som en stjerne med otte takker. Lysestagen er perfekt til kalenderlyset på middagsbordet eller i vindueskammen. Den fine lysestage har en gylden farve, der vil være med til at give indretningen en varm stemning.

Mål: H: 2.8 CM, DIA: 22 CM
Passer til lys med 6 cm i diameteren.

Vis mere
Vis mindre

House Doctor Star lysestage, gold

Før DKK 180,00
DKK 144,00
Spar DKK 36,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 22-09-2019.
   1-2 dages leveringstid
Antal
Relaterede varer
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0