Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
House Doctor Suede Puf i læder, medium
House Doctor Suede Puf i læder, medium
House Doctor Suede Puf i læder, medium
Smart puf fra House Doctor. Puffen er i blød læder og i en skøn grå og blå farve, der passer ind i ethvert hjem. Puffen kan bruges som fodskammel til dine fødder ved lænestolen eller sofaen. Den smukke læderpuf kan også bruges som siddemøbel ved sofabordet, formen på puffen er blød i 100% læder og bomuld. Fyldet i puden er tharmacol kugler, der gør den formbar. Derudover har den lækre puf små læderdetaljer, der sætter det sidste touch til din indretning.

Suede læder må udelukkende rengøres nænsomt med pletrens og tørres over med en tør klud.

Mål:
L: 60 cm
B: 45 cm
H: 60 cm

Materialer:
Tharmacol kugler, Læder, Bomuld

Rengøring og vedligeholdelse af puf:
Kun pletrenser, tørres over med en tør klud
Vis mere
Vis mindre

House Doctor Suede Puf i læder, medium

DKK 5.500,00
   3-5 dages leveringstid
Antal
Relaterede varer
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0