Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
House Doctor The Loop spejl i messing
House Doctor The Loop spejl i messing
House Doctor The Loop spejl i messing
House Doctor The Loop spejl i messing
The Loop spejl er et yderst smukt og dekorativt spejl fra House Doctor. Spejlet er stilrent og elegant, der passer perfekt ind i et hvert hjem med kærlighed for moderne indretning.

Spejlet har en tynd messing kant og en lille cirkel øverst, som gør at spejlet let kan hænge på et søm. Brug spejlet som en smuk væg dekorativ.

Det funktionelle design gør det enkelt at hænge op og flytte rundt i boligen. Spejlet kan fint hænge alene på badeværelset, i soveværelset eller i stuen eller kombineres med det lille The Loop spejl for et unikt og personligt look i indretningen.

Spejlet har en diameter på 38 cm.

Vis mere
Vis mindre

House Doctor The Loop spejl i messing

DKK 450,00
   1-2 dages leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0