House Doctor Trolley Office, rullebord i armygrøn
Vi rydder op på vores lager og sælger Trolley fra House Doctor i armygrøn til særpris. rullebord fejler absolut intet og er stadig i original emballage.

Med Office har House Doctor skabt et bord, der er både praktisk og flot. Bordet har en praktisk hylde nederst, som kan bruges til bøger eller magasiner. Derudover har bordet hjul, så du nemt kan flytte det rundt alt efter behov. Rullebordet er lavet af metal med pulverlakering. Brug bordet ved siden af din sofa, eller stil det ved siden af sengen som et flot lille natbord.

Farver: armygrøn
Mål: 50x35 cm, h.: 55 cm

1. stk. haves i armygrøn. Byttes ikke eller tages retur.
Vis mere
Vis mindre

House Doctor Trolley Office, rullebord i armygrøn

Før DKK 1.750,00
DKK 1.105,00
Spar DKK 645,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   1-2 dages leveringtid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0