Humdakin Hand Cleansing Gel, håndrens

Før DKK 85,00
DKK 63,75
SparDKK 21,25
1-2 dages leveringstid
Varenummer:222
Hold dine hænder rene på farten! Vores hand cleansing gel virker ligesom de håndsprit man kender, men vi har tilføjet aloe vera og glycerin for at holde dine hænder fugtede og plejede.

Denne blanding desinficerer og opfrisker dine hænder, og er nem at tage med dig rundt omkring. Produktet trænger hurtigt ind i huden, og indeholder den rigtig mængde alkohol til at dræbe mange slags bakterier.

Uden parfume og duftfri. Indeholder 60% sprit, glycerin og aloe vera.

BRUGSANVISNING:
Gnid produktet ud i dine hænder indtil det tørrer. Husk at påføre det imellem dine fingre, midt i håndfladen og rundt om håndledene. Vask ikke produktet af.

OBS: Der er stor forskel på ren sprit og en håndrens. Det er to meget forskellige produkter, som også kan bruges forskelligt. Den nye hand cleansing gel fra Humdakin indeholder 60% alcohol, glycerin og ekstrakt af aloe vera. Vores valg af 60% alkohol er baseret på officielle studier fra mange organisationer, som erklærer, at et minimum af 60% alkohol er nok til at dræbe mange slags microorganismer, heriblandt corona-viruset.

Studier viser også, at den bedste måde at bekæmpe viruset på, er at vaske hænder korrekt med varm vand og sæbe. Dette er dog ikke altid muligt, for eksempel når man er ude. Det er derfor vi har lavet denne hand rensning gel, som kan tages med på farten. Selvom pålidelige kilder siger, at 60% alkohol er nok til at dræbe viruset, er der andre faktorer som spiller en rolle ift. de desinficerende egenskaber produktet har. Det kan bla. være, hvordan man påfører og bruger produktet. Derfor vælger vi ikke at markedsføre produktet som en middel der dræber corona viruset, selvom den blev produceret på baggrund af de kriterier formidlet af officielle kilder.
#Completliving
Instagram Shop