Humdakin Hand Kit 01 - Limited Edition
Humdakin Hand Kit 01 - Limited Edition
Humdakin Hand Kit 01 er et fint håndplejesæt med en håndcreme og en håndsæbe. Håndsæben er med macadamiaolie og panthenol, som er specielt god til irriteret og tør hud. Håndlotion er beriget med macadamiaolie, sheasmør og abrikosolie, som hjælper med at helbrede, fugte og beskytte din hud. Håndsæben indeholder ligeledes kamille og havtorn, der har beroligende egenskaber

Hand Kit er en limited edition bestående af 300 ml. håndcreme og 300 ml. håndsæbe.

Brug Hand Kit på badeværelset og skab en ægte spa-stemning ved håndvasken eller i køkkenet til hænder før og efter madlavning. Handkit er også god som gave til dem du holder af. Håndcreme og sæben indholder ikke farvestoffer og er uden parabener.

Indhold: 300 ml håndcreme og 300 ml håndsæbe
Vis mere
Vis mindre

Humdakin Hand Kit 01 - Limited Edition

DKK 299,00
   1-2 dages leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0