Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Humdakin Scent Candle - duftlys, Yucca
Humdakin Scent Candle - duftlys, Yucca
Humdakin Scent Candle - duftlys, Yucca
Duftlys Yucca fra Humdakin med duften af friske morgen luft på en forårsdag. Lyset er i et sort, elegant og grafisk design med Humdakins velkendte enkle look.

Duftlys er med til at skabe hygge og tryghed til hjemmet. Brug lyset på badeværelset og skab en afslappet stemning i badet.

Humdakins duftlys er lavet med 100% naturlige, plantebaseret og bæredygtige ingridienser. Er ikke giftig og brænder jævnt og flot. Brænde tid er 55 timer.

Indhold:
210 gram

Vis mere
Vis mindre

Humdakin Scent Candle - duftlys, Yucca

DKK 229,00
   1-2 dages leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0