Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Mærker

Indret efter rum

Denne side er til dig, der ved, hvilket rum i din bolig du ønsker at shoppe ting og sager til. Hvis du f.eks. klikker på billedet 'badeværelse', vil du udelukkende blive præsenteret for produkter du kan anvende på badeværelset. Vi har lavet 'indret efter rum', fordi vi ønsker at give vores kunder en brugervenlig oplevelse, der samtidig skal være nem og overskuelig at navigere rundt i.

BadeværelseKontorKøkkensoveværelsestueundendørs
BadeværelseKontorKøkkensoveværelsestueundendørs
Forrige side12345678Næste side
Château Laguiole Proptrækker i sort horn
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-01-2020.
Før DKK 1.799,00
DKK 1.439,20
  

Spar DKK 359,80
Info / Køb
Meraki Håndsæbe, Silky Mist
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 31-01-2020.
Før DKK 120,00
DKK 102,00
  

Spar DKK 18,00
Info / Køb
Forrige side12345678Næste side

Indretning efter rum

For rigtig mange mennesker kan det godt virke som lidt af en mundfuld at skulle indrette et helt hjem. Der er mange meninger, små regler og normer for, hvad der skal gøres, og hvordan det skal se ud. I dag er der heldigvis meget inspiration at hente både på nettet og i diverse boligmagasiner. Dette kan være en stor hjælp til at finde ud af hvilken stil der passer hjem til en selv eller hvilken stil man ønsker at opnå. Uanset hvad synes vi hos Complet Living at det er vigtigt at rummet man indretter, har en form for personlighed så man føler sig hjemme og afslappet når man er i rummet. Det er virkelig vigtigt at kunne hvile og være sig selv når man er hjemme.

Personlighed er vigtig
Derfor har vi her på CompletLiving.dk hyldet den personlige indretning og vil gøre alt for at hjælpe dig på vejen til at indrette hvert et rum i dit hjem, så det passer til lige netop dig og din stil. Som nævnt ovenstående er det vigtigste nemlig, at du føler dig godt tilpas. Med kvalitet og lækkert design kommer man et langt stykke hen ad vejen, og vi har her samlet et stort udvalg fra mærker som populære Vipp, By Wirth, Normann Copenhagen, Ferm Livng, Frederik Bagger, Nachtmann, L:A Bruket, Meraki og Louise Roe og mange mange flere - alt sammen til dig der elsker at indrette dit hjem helt personligt.

Vi har gjort det nemt for dig
Vi har et ønske om at det altid skal være nemt for vores kunder at finde lige præcis den varer de søger når de skal handle hos CompletLiving.dk. Derfor kan du nedenfor vælge lige præcis det rum, du ønsker at indrette og finde lækre produkter, som kan hjælpe dig til en smuk og personlig boligindretning. Du har også mulighed for at vælge hvilke rum der skal indrettes ved at klikke rundt i menuen til venstre for. Vi håber du finder det du søger. Som altid leverer vi dine varer fragtfrit og hurtigt.  
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0