Badeværelse

På denne kan du finde inspiration til at indrette et hyggeligt og funktionelt badeværelse. Her kan du shoppe Vipp pedalspande, Lampe Gras belysning eller duftlys fra Tom Dixon. Badeværelset er et vigtigt rum, hvor der bruges mange timer, så hvorfor ikke gøre noget ud af at indrette det? Gå på opdagelse i det store udvalg af tilbehør. Læs også om, hvordan du nemt og enkelt kan opnå eksklusiv spastemning på dit badeværelse her.

Indret dit badeværelse med stil


Badeværelset er et vigtigt rum og fortjener efter vores mening at blive forkælet mindst lige så meget som alle andre rum i boligen. Også fordi man ofte tilbringer mere tid, end man tror, i hjemmets badeværelse, og det er derfor vigtigt, at rummet er lækkert, rent og velduftende. Hos Complet Living kan du købe alle de ting, der får dit badeværelse til at være lige netop dét. Men det kan samtidigt også være et udfordrende rum at indrette og derfor kommer vi her med vores bud på hvad du skal gå efter.

Nemt og hurtigt
Hos Complet Living mener vi, at den perfekte badeværelses indretning, som vi håber, du kan få glæde af i dit eget hjem nemt kan opnås ved få køb. Al badeværelsestilbehør  har den egenskab at det både er praktisk og dekorativt, så du kan med garanti skabe en behagelig badeværelse indretning, som oser af dine personlige stil. I badeværelses indretningen bruges meget plads på praktiske elementer som badeværelse møbler , men derfor er der jo ingen grund til at nedprioritere de små detaljer, som skaber den hjemlige følelse. Derfor er vi hos CompletLiving.dk vilde med indretning, som både opfylder et praktisk behov og tilfredsstiller lysten for design i god kvalitet.


Et velduftende badeværelse skal man ikke undervurdere
Du kan nemt dekorere dit badeværelse med skønne velvære produkter der ud over at dufte skønt også ser godt ud og pynter. Vi har et bredt udvalg af forskellige økologiske sæber , cremer, duftlys og duftpinde blandt andet fra Meraki og L:A Bruket. Dette kan tilsammen være med til at danne rammen for et lækkert badeværelse og på samme tid give rummet en dejlig aroma.

Lækkert badeværelsestilbehør fra førende designerbrands
Hvis dit badeværelse ikke kun skal være velduftende, men også være skarpt og lækkert indrettet, har vi også en løsning til dig. Hos Complet Living finder du nemlig et bredt udvalg af designertilbehør til badeværelset og det er uanset om det er til det lille badeværelse eller det større. Du finder alt fra jordnære ting som lækre håndklæder, bademåtter, dekorative knager, vasketøjskurve, ny moderne badeforhæng og diverse toiletartikler. Alt det til sammen kan hjælpe dig med at få dit badeværelse til at se unikt ud. Du finder tilmed disse produkter i mange forskellige prisklasser så alle vores kunder kan være med. Så uanset om du er på jagt efter designertilbehør til badeværelset fra f.eks. Vipp, Ferm Living eller Tom Dixon eller noget i den mere prisvenlige klasse fra f.eks. Meraki eller Housedoctor så kan vi hjælpe dig. Det vigtigste for os er, at vi kan hjælpe med inspiration til dit næste køb til badet – ligesom til resten af dit hjem.
#Completliving
Instagram Shop