Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Belysning
Mærker

Belysning

Her finder du vores udvalg af lys til badeværelset. Lamperne fra danske Vipp og franske Lampe Gras er smukke og funktionelle, og selvfølgelig vådrumsikrede. Se mere fra Vipp og Lampe Gras her - du kan også se vores komplette udvalg af belysning, skulle du lede efter en lampe til et andet rum i din bolig - indendørs som udendørs.

Vipp 524 Væglampe
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 20-01-2020.
Før DKK 1.999,00
DKK 1.499,25
  

Spar DKK 499,75
Info / Køb
Farver på lager:
Hvid, Sort
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0