Køkken

På denne side finder du et bredt udvalg af produkter til dit køkken. Hvad enten du skal have et nyt spisebord, en ny lampe eller nogle nye køkkenartikler kan du med garanti finde inspiration her. Du kan også læse vores artikel 'Stjæl køkkenstilen: Blå-grønne nuancer og eksklusiv messing' og få yderligere inspiration til, hvordan du gør dit køkken virkeligt stilfuldt indrettet.

Din personlige køkkenindretning

Køkkenet er rummet hvor de fleste familier nok tilbringer aller mest tid sammen og hvor de fleste måltider i løbet af dagen indtages. Derfor skal du efter vores mening ikke gå på kompromis med indretningen af køkkenet. Køkkennets indretning bør afspejle sin personlighed, passe godt til resten af hjemmet have personlighed, en atmosfære hvor man har lyst til at være og selvfølgelig også være funktionelt. Vi har her samlet vores bud på lidt inspiration til den personlige køkkenindretning. Hos Complet Living mener vi, at du nemt kan skabe et personligt køkkenrum uanset om du har en lille eller stort køkken. Vi har masser af køkkenmøbler der passer til både det mindre og større køkken, opbevaringsmuligheder og køkkenredskaber der kan pifte køkkennet op. Man kan faktisk komme langt for pengene ved at udskifte få møbler i et rum og supplere med køkkenredskaber og dekorationer og på den måde skabe en ny atmosfære og stemning i rummet. Du vil måske endda føle at du har fået et helt nyt køkken.

Møbler, køkken opbevaring og den helt rette belyning
De rette møbler og den rette opbevaring er en nødvendighed i køkkennet. Vi kommer uanset hvad ikke udenom at der er mange redskaber og ingredienser, som har brug for opbevaring i et køkken, så hvorfor ikke gøre det med stil ? Vi har her på siden mange bud på små så vel som store opbevaringsløsninger bl.a. fine skåle , krukker og bakker som udover deres praktiske virke også vil tilføre fine detaljer i rummet. I rigtig mange køkkener er der mangel på opbevaringsplads og derfor har vi et stort udvalg af fede knager og hylder som udover at være praktiske og er dekorative.
I forhold til køkkenmøbler så som spisestole , og spiseborde har vi også masser af gode forslag, hvad enten du har meget eller lidt plads. Fælles for alle møblerne er, at de er produceret i høj kvalitet og har højt designniveau. Måske er du på udkig efter praktiske stole der kan klappes sammen, skamler eller er spisebordsstole med armlæn. Vi har bud på det hele og også i forskellige prisniveauer. Uanset om du skal have plads til din store børnefamilie eller gæster så er det vigtigt at skabe en hyggelig spiseplads med det rette spisebord og stole i lækkert design og materialer, der passer til netop dit køkken.

Dertil er det også utrolig vigtigt, at der er god belysning hvor der spises og laves mad. Vælg derfor lamper der giver et godt lys og tilfører stemning og dekoration til rummet. Vi anbefaler at hænge en eller flere pendler over spisebordet, da det vil skabe en hyggelig stemning om spisebordet, samt lyse spiseområdet op.

Dekorationerne
Man skal bestemt ikke undervurdere dekorationer i et køkken da de kan være med til at skabe liv, hygge og personlighed. Hos Complet Living anbefaler vi, at du fylder dit køkken med fine dekorative lysestager, vaser, tekstiler og service. Med de få detaljer kan du nemt skabe en smuk og indbydende køkkenindretning som gør du har lyst til at blive hængene i rummet længe efter hvert måltid. Vi har derfor et stort udvalg af køkkentekstiler så som viskestykker og grydelapper der ud over at være praktiske også pynter rigtig fint.

Husholdning
Hvor end vi gerne vil det, så kommer vi ikke uden om de praktiske gøremål så som opvask der er i et køkken efter hvert måltid. Men når nu skal gøres hvorfor så ikke tage opvasken med lækre rengøringsprodukter fra f.eks.  Maraki eller L:A Bruket og tørre efter i de smukke viskestykker fra f.eks. Louise Roe eller Normann Cph?
#Completliving
Instagram Shop