Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Bestik
Mærker

Bestik

På CompletLiving finder du almindeligt spisebestik, steak- og osteknive, salatbestik mm. Du kan vælge mellem minimalistisk og opvaskemaskine-venligt design fra Normann Copenhagen eller i fortolkning og håndlavet bestik fra franske Château Laguiole i sort horn, oliventræ eller ibenholt. Se også vores udvalg af fade, skåle & tallerkener - eller vores udvalg af glas & kopper.

Pieces Collection fra VIPP - Wood cutlery i sæt m/ 5 stk.
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 20-01-2020.
Før DKK 350,00
DKK 262,50
  

Spar DKK 87,50
Info / Køb
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0