Trustpilote-mærketdesign brands
Trustpilote-mærketdesign brands
Knive
Mærker

Knive

En god og skarp kniv er et must i ethvert køkken. Og hvorfor ikke eje noget smuk og højfunktionel design? På CompletLiving forhandler vi et udvalg af knive fra Japanske Yaxell, hvis knive er smedet og forarbejdet i hånden og belagt med fine lag af Damascus rustfrit stål slebet til perfektion. Vælg imellem brødkniv, kødkniv, universalkniv eller mere. Se også vores udvalg af køkkenartikler - her kan du også finde smukke skærebræt fra f.eks. Tom Dixon.

Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
0