Kontor

Her på siden finder du et stort udvalg af tilbehør, møbler og belysning til kontoret eller arbejdsværelset. Kig rundt på siden og find inspiration til, hvordan du kan opdatere dit arbejdsrum, så det opnår et personligt præg. Du finder en lang række af designervarer fra bl.a. Lampe Gras, New Works og Bernard Schottlander. Se udvalget af produkter herunder - eller navigér via. "mærker" i venstre side.

Indretning af kontor

Lige som så mange andre rum i hjemmet er det vigtigt, at din kontorindretning passer helt perfekt til dig og dine behov. Kontoret er et rum hvor der som regel tilbringes mange arbejdsomme timer hvad enten de er eftertænksomme eller kreative og derfor skal rummet være et godt arbejdsmiljø hvor det er vigtigt at sidde ordenligt i en god stol og ved et godt bord samtidig med at rummet giver inspiration og arbejdslyst. Vi har her på siden samlet vores bud på møbler, dekorationer og kontorartikler til kan være med til at give dig det helt rette udtryk i dit personlige kontor.

Dit hjemmekontor - Opbevaring og møbler
I dag er de fleste jobs heldigvis ret fleksible men det betyder også at der bliver læst og sendt en del mails hjemmefra. Og derfor er det vigtigt at sidde ordenligt … og ja, det må da samtidig gerne være pænt at se på.

Hos Complet Living har vi derfor et bredt udvalg af møbler til kontoret såsom stole, borde, skamler eller mere behagelige lænestole hvor der kan sidde og læses en god bog – udvalget er stort og der er masser at vælge imellem.
Men ud over komfortable møbler til rummet har vi også en masse smukke dekorativ opbevaring til kontoret. Kontorarbejde og kreative projekter kan hurtigt ende med en stor rodebutik og derfor er gode opbevaringsmuligheder en nødvendighed. Vi anbefaler derfor opbevaringsløsninger, som udover at være praktiske også er lækre at se på. Vi mener nemlig, at opbevaring ikke behøver at være kedelig. Dette kan f.eks. gøres ved hjælp af reoler og skabe hvor rodet nemt kan skjules væk og ellers kan du skabe mere opbevaringsplads ved hjælp af hylder og knager. Hylder kan også anvendes til at vise mere dekorative ting frem såsom personlige billeder af familien.

Lyset i rummet
Belysning, hører sammen med kontorstol og bord, til den uundværlige del af kontorets indretning. For at fuldende kontoret er det vigtigt med god belysning som både er behageligt og smatagtig giver et godt arbejdslys. Her har Lampe Gras i sær lavet nogle super fede og ikke mindst brugbare lamper som vil passe perfekt ind i de flere kontorer. Det kræver godt lys at sidde og arbejde og vi anbefaler da derfor også flere end blot en enkelt lampe i rummet. En pendel er super hvis man har et større kontor der skal lyses op og ellers er det altid godt at have ekstra lys over skrivebordet som f.eks. en bordlampe eller en gulvlampe. Lamper kan helt enkelt ikke undværes i kontoret.

Dekoration i kontoret
Selvom det selvfølgelig er vigtigt at kontoret er funktionelt indrettet, er det også vigtigt med nogle inspirerende rammer og dette kan gøre med den rette dekoration i rummet. Du kan derfor tilføje mere personlighed med små dekorative detaljer så som f.eks. lysestager, vaser og figurer i vindueskarmen. Kedelige vægge kan gøre inspirerende med fotos, plakater eller opslagstavler . Opslagstavler kan også være en god måde at samle de vigtige papirer et sted så man hele tiden har overblik. Et fint vægur er også ofte populært i kontoret – så mister man heller ikke helt tiden i arbejde. En anden idé er også at samle kontorartikler som kuglepinde, notesbøger, kontorklips og lignende i fine skåle eller bakker på bordet. Det skaber ro og orden samtidig med det ser dekorativt ud.
#Completliving
Instagram Shop