Soveværelse

På siden her kan du nemt danne dig et overblik over lækre og brugbare produkter til soveværelset. Du finder alt lige fra møbler og belysning til dekorative elementer såsom lysestager, puder og plaider. Alle produkter du finder på siden her er i høj kvalitet og er bl.a. fra brands som Normann Copenhagen, Tom Dixon, Lampe Gras, Vipp og David Trubridge. Kun fantasien sætter grænser, når hjemmet trænger til en opdatering, så gå endelig på opdagelse her og lad dig inspirere.

Soveværelse – et af de vigtigste rum

Hos Complet Living er vi overbeviste om, at de fleste mennesker hurtigt kan blive enige om, at soveværelset er et vigtig og ikke mindst essentielt rum i hjemmet. Vi tilbringer en tredjedel af vores liv i sengen, så derfor er det efter vores mening vigtigt, at det er hyggeligt, rolig, flot, hjemligt og ikke mindst afslappende at være i. Det er i soveværelset vi får genopladet batterierne så vi er klar til at gentage hele processen igen dagen efter. Nedenfor kommer vi med vores bud på en god indretning til soveværelset.  

Indretning af soveværelset
Fælles for alle vores forslag til en god indretning af soveværelset er, at det skal have et personligt præg og at der er fokus på komfort – uanset om du har et stort eller småt soveværelse. På siden her finder du et bredt udvalg af møbler, tekstiler, dekorationer og belysning der kan anvendes til at skabe den helt rette stemning i netop dit soveværelse. Vi kommer ikke udenom at der uanset hvad skal være plads til de større møbler såsom seng – men det er samtidig vigtigt at huske de personlige elementer som f.eks. et flot sengetæppe, puder, opbevaringskasser eller noget vægdekoration som plakater eller et flot vægspejl - Det er vigtigt at du føler dig hjemme i rummet. En anden idé kunne være nogle fine knager på væggen som kan anvendes til at fremvise nogle enkelte stykker tøj der f.eks. har et flot print da dette kan bryde rummet lidt og give det mere personlighed. Sådan noget som lækkert sengetøj i enkelt farver men i god kvalitet er heller ikke til at undervurdere. Vælg nogle farver der passer sammen med f.eks. pyntepuder en diskret vase eller plakat så du får skab en rød tråd der er rolig for øjet og giver balance til rummet. Hos Complet Living er vi fortaler for at holde væggene i neutrale farver og i stedet have lidt farver på tilbehøret i rummet så det nemt kan udskiftes hvis du bliver træt af det farvetema du har valgt.  

Opbevaring
For at skabe den rette stemning i soveværelset, skal det være et sted, hvor du hurtigt kan falde til ro og føle dig afslappet og ikke mindst udhvilet. Derfor må der ikke være alt for mange forstyrrende elementer i rummet som kan gøre det svært at sove. Anvend derfor opbevaringsmøbler
der har flere funktioner. De fleste har også deres garderobe placeret i soveværelset så derfor anbefaler vi, at du vælger et møbel der ud over at være funktionelt også er pænt at se på. Brug f.eks. et sengebord med mulighed for at kunne opbevarer f.eks. bøger, briller og hvad du ellers må have liggende og fylde på natbordet. På den måde skaber du ro og overblik samtidig med at du har et brugbart møbel. Det kan selvfølgelig også gøres mere dekorativt med fine kurve, skåle eller bakker hvor hverdagsting kan samles ét sted.

Belysning
Lys i soveværelset er en nødvendighed, men derfor er der ingen grund til at gå på kompromis med udseendet af lamperne. Lamperne kan være med til at skabe den rette stemning i rummet. Hav f.eks. en pendel hængende fra loftet som giver en god belysning i rummet, når du kommer sent hjem eller skal meget tidligt op og det er helt mørkt udenfor. Udover en loftslampe anbefaler vi også andre mindre dekorative lamper i rummet som f.eks. en lille fin væglampe eller bordlampe ved siden af sengen. Hvis du er en rigtig læsehest inden sengetid, så er det også en fordel med sådanne lamper.
#Completliving
Instagram Shop