Stue

CompletLiving har vi et mega udvalg af produkter du skal bruge for at indrette en hyggelig stue. En dagligstue er ofte et rum der tilbringes mange timer i muligvis sammen med familien. Derfor er der god grund til at indrette sig i hyggelige omgivelser der er med til at skabe en afslappet stemning. Du finder alt lige fra møbler, gulvlamper og hyggelige dekorative elementer som sofapuder, lysestager og gulvtæpper. Lad dig endelig inspirere her på siden.

Inspiration til indretning af stuen


Stuen er et super vigtigt rum i hjemmet hvis du spørger os her hos Complet Living. Men det kan måske også for mange mennesker virke som en uoverskuelig opgave at indrette dette rum fordi man netop tilbringer så mange timer der og fordi der skal være plads til alle familiemedlemmer i alle aldre. Så hvor skal man egentligt starte ? Når det kommer til indretningen af stuen, er det derfor vigtigt, at der både er pænt og velkommeligt, når du skal bruge rummet til afslapning og tid med familien.

Skab en hyggelig stemning med tekstiler og flotte dekorationer
Lysestager kan være med til at skabe den perfekte ramme for en hyggelig aften- morgen- eller middagsstund, og vi har på Complet Living et stort sortiment af lysestager i alle størrelser og farver til din stue. Hvor du vælger at placere dine stager er helt op til dig selv selvfølgelig, men prøv at find en balance og måske nogle farver der går igen i hele rummet for at skabe en rolig og rød tråd. Den hyggelige og varme stemning er også let at skabe ved hjælp af flotte tekstiler. Det kan være alt lige fra puder, plaider og tæpper. Dette kan også være med til at understrege den personlige stil, man ønsker. En let og lækker tilføjelse til din stueindretning kan være et gulvtæppe . Et tæppe kan være med til at skabe en helhed i indretningen af stuen, da det er perfekt til at indramme f.eks. sofaområdet eller legehjørnet til de mindste medlemmer i familien. Med et tæppe i et gennemført design og solide materialer investerer du i et stykke brugskunst, som vil sprede hygge, glæde og varme. Fordelen ved at pynte med smukke puder, gulvtæpper og plaider er, at det nok også er den nemmeste måde at forny sin stue på og bringe nye farver ind i stue indretningen. Bløde og lækre puder er med til at skabe stemning. Indrette stuen med puder i forskellige farver og mønstre for et inspirerende og farverigt hjem eller vælg at placere matchende puder i sofaen for et mere minimalistisk og sammenhængende udtryk. Saml gerne flere puder i forskellige designs for et personligt og indbydende look. Puderne er helt fantastiske til at skabe nyt liv i stuen.

Møbler
Møblerne er selvfølgelig også helt afgørende for hvilken stemning du opnår i rummet. Her på denne side finder du et bredt udvalg af møbler til stuen uanset om du søger et flot sofabord eller en lille skammel til de mindste. Når først du har valgt det møbel, du allerhelst vil have, kan du med rette begynde at kigge efter flot designertilbehør til det. Det er også vigtigt at du prøver at fokusere på størrelsen af de møbler du vælger i forhold til hvor meget plads du har der hjemme. Ellers kan stuen hurtigt blive et crowded rum hvor der ikke rigtigt er ro til at slappe af. Som sagt finder du et bredt sortiment her på siden til hvordan du kan indrette din stue så lad dig endelig inspirere, og find alt det, der passer perfekt til netop din stue.
#Completliving
Instagram Shop