Udendørs

Her finder du alle vores produkter som egner sig til udendørsbrug. Om det er på din terrasse, altanen, din fortovscafé eller i sommerhuset - vores udendørsprodukter er udført i robuste materialer, der tåler det danske vejr - og ser derudover ganske glimrende ud. Se f.eks. vores udvalg af udendørs væglamper fra Lampe Gras, der kan tåle varme, kulde og regn - eller vores Magis Passe-partout bord, stilet udført i rustfrit stål og HPL laminat.

Udendørs indretning


Sommertiden byder som regel på en masse hyggelige stunder i det fri. Derfor er der ingen grundt til ikke at gøre lidt mere ud af haven, terrassen og altanen da disse steder er det naturlige udendørs samlingspunkt. Derfor er det efter vores mening hos Complet Living vigtigt, at udendørsindretningen bærer præg af at være et rart sted at opholde sig. Indretning af udendørsarealer handler i høj grad om at sætte sit eget personlige præg på udendørs oasen – lige så vel som indendørs. Derfor er det vigtigt, at du indretter dig så dine behov passer helt perfekt til dig og din familie. Egentligt er det ofte ikke så meget der skal til for at skabe den helt rette stemning. Uanset om du har en stor have og terrasse eller blot en lille altan, så vil holdbare kvalitets havemøbler, fine udendørslamper og dekorativt tilbehør pifte dit udendørs frirum op.

Opfat haven, terrassen eller altanen som dit andet hjem
Er du så heldig at have en for- eller baghave, en terrasse eller en lille altan hvor di bor så kan du med fordel surfe lidt rundt på siden her og se hvordan den kan blive lige så pæn, som resten af dit hjem. Hos Complet Living har vi et udvalg af designermøbler og tilbehør specielt egnet til udendørs brug. Når du skal vælge hvilke havemøbler eller altanmøbler der passer til dit udendørs frirum, er det vigtigt at sætte høje krav til kvaliteten og derfor gå efter solide og funktionelle møbler til udendørs brug. Når det gælder møbler der skal stå udenfor kan det virkelig ikke betale sig at gå på kompromis med kvaliteten. Med kvalitets havemøbler har du glæde af dem i længere tid, da designet er et solidt stykke håndværk fremstillet af de bedste materialer. Vi har et stort udvalg af møbler i plastik, stål, aluminium og polypropylen med glasfibre som virkelig kan holde til lidt af hvert.

Det du skal tænke på når du indretter udendørs er, at det først og fremmest er nødvendigt med et hyggeligt spiseområde på terrassen eller altanen for at kunne nyde sommeraftenerne fuldt ud. Samtidigt skal du tænke i stemning. Hyggeligt tilbehør der kan være med til at man har lyst til at blive hængende udenfor lidt længere. Dette kan være ved at tilføje udendørs lanterner, lysestager, lækre puder og plaider.
Vi opdatere løbende denne side med nye varer så vi har et større udvalg at tilbyde dig og dit udendørsareal. Søger du noget specifikt du ikke kan finde er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os og så skal vi se hvad vi kan gøre for at hjælpe dig.
#Completliving
Instagram Shop