L:A Bruket Ansigtscreme
LA Bruket økologisk ansigtscreme med gulerod/bergamott.

Ansigtscremen er fugtgivende og nærende med gulerod ekstrakt som er effektiv til normal og tør hud. Cremen kan anvendes både dag og aften.  Gulerodsekstrakt stimulerer hudens produktion af kollagen. Shea smør beskytter, heler og giver antioxidanter. Bergamot har en antiseptisk og beroligende virkning. Jojobaolie helbreder og beskytter.

Mængde: 50 ml.

Ingredienser: Aqua, Brassica napus, Ricinus communis, Butyrospermum parkii, Theobroma cacao frø smør, cetylalkohol, Glycerin, Squalane, Kalium olivoyl, Hydrolyseret havreprotein, cetearylalkohol, glyceryloleat, glycerylstearat, kaliumsorbat, Sodium bensoate, benzylalkohol, Salvia triloba blad ekstrakt, Helianthus annus frø olie, xanthangummi, Mælkesyre, Citrus aurantium bergamia Peel olie, Citrus nobilis og linalool, d-Limonene forekommer naturligt i essentielle olier.
Vis mere
Vis mindre

L:A Bruket Ansigtscreme

DKK 299,00
   1-2 dages leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0