L:A Bruket Bodyscrub, Mejram/Eucalyptus
L:A Bruket Bodyscrub, Mejram/Eucalyptus
L:A Bruket Bodyscrub, Mejram/Eucalyptus
Forfriskende økologisk bodyscrub. Gnid forsigtigt en håndfuld bodyscrub over hele kroppen efter et brusebad, når din hud stadig er fugtig. Det føles som en hurtig spabehandling der eksfolierer og nærer huden. Skyl med vand. De æteriske olier af eukalyptus og mejeramblad stimulerende og heilende, astringerende og rensende egenskaber der på samme tid har en opvarmende og afslappende effekt. De vegetabilske olier beskytter og fugter huden. Havsalt er fugtgivende, rengørende og eksfolierende. Olie af eucalyptus blade har helende og stimulerende egenskaber, der afhjælper anstrengte muskler. Det har også anti-bakterielle egenskaber. Olie fra mejramblad anvendes til dets stimulerende og varmende egenskaber. Rapsolie er let absorberes af huden og nærende, fugtgivende og beskyttende. Macadamianötsolja er healing, beskyttende og låse i fugt. Grøn ler har afgiftende egenskaber.

Ingredienser
Natriumchlorid, prunus amygdalus dulcis olie, Carthamus tinctorius frø olie, Brassica campestris frø olie, Eucalyptus citrodora olie, Thymus mastichina urt olie og d-Limonen, linalool (naturlige ingredienser af æteriske olier).

Størrelse: 350 ml
Vis mere
Vis mindre

L:A Bruket Bodyscrub, Mejram/Eucalyptus

Før DKK 249,00
DKK 224,10
Spar DKK 24,90
Tilbuddet gælder så længe lager haves, dog senest 20-10-2018.
   1-2 dages leveringstid
Antal
Relaterede varer
L:A Bruket Ansigtscreme
L:A Bruket Ansigtscreme Før DKK 299,00
DKK 225,00
Info/køb
L:A Bruket Rejse Kit til Ansigt
L:A Bruket Rejse Kit til Ansigt Før DKK 399,00
DKK 359,10
Info/køb
Andre har også købt
L:A Bruket Bodylotion, Lemongrass
L:A Bruket Bodylotion, Lemongrass Før DKK 229,00
DKK 206,10
Info/køb
L:A Bruket Rejse Kit til Ansigt
L:A Bruket Rejse Kit til Ansigt Før DKK 399,00
DKK 359,10
Info/køb
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0