L:A Bruket Fragrance tag, Hinoki
L:A Bruket Fragrance tag, Hinoki
Skønne "Fragrance tag" fra L:A Bruket med dejlig duft af hinoki til dit hjem. Hæng "Fragrance tag" på dit dørhåndtag, i garderoben eller på håndklædeholderen på dit badeværelset og nyd duften. Duften af muskot, træ og harpiks, der minder en om en frisk vind fra en gå-tur i en stor skov.

Den friske duft skaber en skøn og hyggelig stemning i hjemmet med et diskret udseende. De skønne "Fragrance tag" fra L:A Bruket er udviklet til at give en ekstraordinær duftoplevelser, hvor du hænger dem.

Mål: 15 x 8 cm
Materiale: Hård pap med duft.
Vis mere
Vis mindre

L:A Bruket Fragrance tag, Hinoki

DKK 129,00
   1-2 dages leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0