L:A Bruket Shampoo Lemongrass
Nærende shampoo fra Svenske L:A Bruket til normalt / fedtet hår med aloe vera, vitamin B, hvedeprotein og havreekstrakter. Blandingen af ​​essentielle olier lindrer irritation af hovedbunden. Shampooen er baseret på økologiske ingredienser og fri for parabener og siliconer. Aloe Vera blødgør, køler, lindrer og stimulerer mens det binder fugt til hår og hovedbund. Havre ekstrakt reparere og genopretter fugtbalancen i håret, nærer og beroliger hovedbunden. Hvede protein er en nærende balsam, der erstatter silicium. Citrongræs stimulerer blodcirkulationen i hovedbunden.

Størrelse: 450 ml.
Vis mere
Vis mindre

L:A Bruket Shampoo Lemongrass

DKK 179,00
   1-2 dages leveringstid
Antal
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0