Lampe Gras Classic Round lampeskærm i rød, Ø14
Lampe Gras Classic Round lampeskærm i rød, Ø14

Classic Round Lampeskærm i rød fra Lampe Gras.

Lampe Gras lampeskærme i rød. Vi rydder op på vores lager og sælger lampeskærm til Lampe Gras. Lampeskærmene fejler intet. Original emballage haves ikke.

Lampe Gras Lampeskærm er en del af en lampeserie, der oprindeligt er designet i 1920’erne af franskmanden Bernard-Albin Gras. Bordlampens industrielle design og konstruktion er udført uden brug af skruer og svejsninger, hvilket har gjort at den gået hen og blevet en tidløs klassiker.

2 stk. haves. Lampeskærmene tages ikke retur og byttes ikke

Farve: rød

Ø: 14 cm
Vis mere
Vis mindre

Lampe Gras Classic Round lampeskærm i rød, Ø14

Før DKK 375,00
DKK 245,00
Spar DKK 130,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
   1-2 dages leveringstid
Antal
Relaterede varer
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0