Lampe Gras N 201 Arkitektlampe
Lampe Gras N 201 Arkitektlampe
Lampe Gras N 201 Arkitektlampe
Lampe Gras N 201 Arkitektlampe
No 201 er en klassisk arkitektlampe fra Lampe Gras, der tager udgangspunkt i den oprindelige Gras lampe fra 1922. Lampen er konstrueret uden svejsninger og skruer, hvilket giver den et elegant udseende uden, at den mister sit industrielle udtryk. No 201 er udstyret med en skruetvinge, der nemt kan fastsættes på bordkanten. Denne model kommer med sort arm og med mulighed for at vælge mellem rød, blå og gul skærm. Endvidere findes den med en anden type skærm, som kommer i sort og krom eller blank sort med krom skærm.  

Materiale: stål

Mål: 57 cm + 16 cm
Vis mere
Vis mindre

Lampe Gras N 201 Arkitektlampe

DKK 3.350,00


   På lager
stk
Om Completliving.dk

Complet Living er en dansk webshop, der forhandler interiør og lamper til boligen af høj kvalitet. Hvert eneste brand, der forhandles på completlivng.dk, er nøje udvalgt, da det er enormt vigtigt for os at tilbyde produkter af høj kvalitet, som der samtidig er med til at skabe et smukt, holdbart og funktionelt hjem.

Hos Complet Living har vi en stor passion for indretning, boliginteriør og gode shoppeoplevelser på nettet. Completliving.dk har åbent, når du har tid, og du kan finde tusindvis af designervarer inden for belysning, boligartikler og boligtilbehør. Det er vores ønske, at vores kunder vil føle sig inspireret, når de går på opdagelse hos Complet Living.

Fri fragt på alle ordrer

Fri fragt på alle ordrer
Kundetilfredshed betyder alt for os!
Derfor har vi hos Complet Living besluttet os for, at vi altid leverer dine varer fragtfrit - uanset beløbets størrelse på din ordre.

Vi håber, at i vil have en positiv købsoplevelse hos os. Vi hører altid meget gerne om vores kunders oplevelser på Trustpilot.

Completliving.dk   |   Nybrovej 91   |   2820 Gentofte    |   + 45 36 98 16 50    |   info@completliving.dk
Vind et gavekort på 2.500 kr. Klik her
0